Review: Inkopen op Onpaarschoenen.nl

Wat is onpaarschoenen.nl en hoe kunnen zij ons helpen aan goedkope kwalitatieve schoenen? De naam zegt het al; De schoenen zijn niet allemaal dezelfde maat. Ondanks dat hebben ze ook veel goede schoenen met wel dezelfde maat! Dat is voor ons dus zeer positief als het gaat om aankopen doen. Het is goedkoop, betrouwbaar en je hebt retourrecht.

Gebruikersvriendelijkheid:
De website is vrij makkelijk te bedienen, allereerst ga je naar de categorie van de schoenen die je wilt kopen, daarna zet je “Toon ‘alles’ per pagina” aan in de filter vervolgens krijg je de volledige lijst van beschikbare schoenen. Voeg het product toe aan je winkelmandje en zoek rustig verder voor je volgende aankoop.

Koop minimaal 100 euro aan schoenen en betaal geen verzendkosten!
Dat is natuurlijk iets dat wij heel graag zien want het scheelt al snel €4,95.

De klantenservice van Onpaarschoenen
Zelf heb ik een bestelling geplaatst van negen paar schoenen met een inkoopwaarde van 160 euro. Hiervan is één paar geleverd met een ongelijke maat, dat is geen grootte fout en hierdoor kon ik gelijk even de klantenservice uittesten. Tot mijn verbazing was de klantenservice zeer vriendelijk en meegaand in het probleem. De oplossing voor de fout was dat ik de juiste schoenen alsnog kreeg en de oude paar retour mocht doen. Dat was een keuze, maar uiteraard heb ik de schoenen retour gestuurd op hun kosten. Zij helpen mij vriendelijk? Dan heb ik ook veel over voor hun en vind ik het niet erg om een product retour te sturen.

De klantenservice van onpaarschoenen is daarnaast ook heel vaak bereikbaar. Het telefoonnummer is zelfs 24/7 per dag bereikbaar! Ook tijdens Pasen reageerde ze vrij vlug op mijn vragen in de online chat.

Prijs/Kwaliteit van Onpaarschoenen.
De prijs tegenover de kwaliteit is haast ongeloofwaardig, wie verkoopt er namelijk schoenen ter waarde van 120 euro, voor maar 25 euro? Daar kan een webshop gemakkelijk 50 tot 70 euro voor vragen zeker, als ze zo goed als nieuw zijn. De kwaliteit ben ik dus erg over te spreken, wel moet ik erbij vermelden dat niet altijd de foto’s de juiste foto’s zijn. Zo had ik SPM Sneakers besteld met een kapotte zool maar uiteindelijk bleek de zool wel goed te zijn. Hoogstwaarschijnlijk een opstart foutje! En met een retourrecht van 14 dagen is dat verder ook geen groot probleem.

Feedback van andere klanten
Op feedbackcompany.nl kun je zien dat Onpaarschoenen heel veel positieve reviews krijgt op het moment van schrijven hebben ze zelfs al 38 beoordelingen waarvan ze een 9.5/10 scoren! Het enige waar ze geen 5 sterren op scoren is de informatie op de website en hier ben ik het ook wel mee eens. Wanneer je goed kijkt naar de reviews en alles leest komt dit ook het meeste naar voren bij de tips. Ze mogen meer tijd nemen als het gaat om informatie schrijven voor producten. Begrijpelijk is het wel, als start up bedrijf wil je natuurlijk zo snel mogelijk financiën binnen hebben en daarom zal het vanzelf verbeterd worden. Wat mij betreft een aanrader!

Maak je meer winst dan bij bijvoorbeeld op Marktplaats je aankopen doen?
Het antwoord daarop is vrij simpel, nee. Onpaarschoenen heeft uiteraard meer kosten dan iemand die een advertentie op Marktplaats plaatst.Ondanks dat krijgen wij als handelaar dusdanig meer zekerheden van ontvangst tot kwaliteit tot retour mogelijkheden dat het verschil in marge weinig uitmaakt. Zo zeg ik altijd, liever een paar euro meer betalen voor kwaliteit. Dan per ongeluk rotzooi kopen waar je vervolgens mee blijft zitten.

Waar moet je op letten bij aankopen doen?
Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de maat van de schoenen. Je wilt natuurlijk niet per ongeluk een paar kopen van maat 36 en 38. Ja, je hebt retourrecht maar hoe meer mensen retour gaan sturen hoe sneller zij de producten duurder moeten maken om de kosten te onderdrukken.

De nieuwprijs klopt niet altijd
Hoewel de nieuwprijs vaak erg dicht in de buurt zit van de originele prijs heb je wel kans dat het niet volledig accuraat is. Informatie kan verouderd zijn maar het kan ook uitgaan van de hoogste prijs of het adviesprijs zorg daarom dat je jezelf eerst goed informeert voordat je een bestelling plaatst.

Maak eerst een testbestelling
Bij elk nieuwe leverancier zou ik altijd eerst een testbestelling plaatsen, het is namelijk erg vervelend om tientallen paren binnen te krijgen. Het is ook nog eens onnodig, je betaald namelijk geen verzendkosten boven de 100 euro dus waarom gelijk honderden euro’s bestellen?

Blijven de prijzen altijd zo laag?
Dat is moeilijk om te zeggen en wanneer je het vraagt aan de servicedesk krijg je uiteraard het antwoord dat ze dezelfde prijzen blijven hanteren. Naar mijn inzicht zal het uiteindelijk wel gaan veranderen. Je ziet het bij grotere bedrijven gebeuren ze zorgen eerst voor een groot klantenbestand en vervolgens verhogen ze de prijzen. De prijzen zullen nooit stijgen naar een belachelijke prijs daarvan ben ik overtuigd, of het een rendabele prijs blijft voor ons is natuurlijk nog maar de vraag. Dus zolang het kan, geniet ervan!

In de toekomst zal ik proberen de eigenaar te contacteren met de vraag of wij als handelaren ook een percentage korting kunnen krijgen. Dat is hoogstwaarschijnlijk wel mogelijk, zeker als het vaker gaat voorgekomen dat wij grote bestellingen plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s