Meer persoonlijke ervaringen.

Hoewel ik met enige regelmaat persoonlijke ervaringen plaats tussen mijn informative content, kreeg ik de vraag van mensen op Facebook of ik misschien ook wilde vertellen over verkoop en inkoop ervaringen. Neem als voorbeeld welke deal ik heb gesloten, hoelang ik bezig ben geweest met het sluiten van een deal. En eventuele berekeningen om te kijken of het allemaal wel zo realistisch is. Daarnaast vroeg iemand of ik ook mijn gevoel kon opschrijven, zij had namelijk vaak gemixte gevoelens bij het in- en verkopen van tweedehandse spullen en hoopte door mijn ervaringen en gevoel te kunnen zien of zij niet de enige is.

Natuurlijk luister ik maar al te graag naar mijn lezers en laten wij eerlijk zijn, op een gegeven moment houdt het schrijven over tweedehandse verkoop ook op! (Wees gerust, ik heb nog genoeg om over te schrijven šŸ˜‰ )

Daarnaast mogen jullie altijd vragen stellen in de comment sectie of ideeƫn geven voor het schrijven van nieuwe artikelen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s