Welke merken verkopen goed?

De hoogste marges zitten vaak in de merkschoenen, dit komt omdat mensen vaak niet de prijs kunnen inschatten van tweedehandse merkkleding en het veel te duur of veel te goedkoop aanbieden. Vaak kopen mensen geen merkkleding die te goedkoop is aangeboden, dat klinkt misschien raar maar dat is het niet. Veel mensen gaan ervan uit dat ze een bepaald bedrag kwijt zijn voor merkkleding en als de prijs te laag is wordt er al snel gedacht dat het namaak is.

Daarom gaan wij het hier hebben over welke merkschoenen het beste zijn om in te kopen en te verkopen.

Nike Air Max Classic BW

Als je andere artikelen hebt gelezen zul je merken dat ik veel praat over Nike Classic BW verkoop. Deze schoenen zijn heel erg gewild want ze zijn jaren lang uit de productie geweest van Nike. Nu zijn de schoenen eindelijk terug maar ze worden met mate uitgebracht waardoor niet iedereen kan kopen wat ze willen hebben. Veel mensen die Nike Classic BW schoenen thuis hadden staan voor verkoop (omdat de prijs steeg door geen productie) verkopen nu massaal de schoenen. Daarom is inkopen van Nike Classic BW altijd een goede, zeker wanneer de prijzen voor ‘zo goed als nieuw’ liggen rond de 40 euro inkoop en 80 tot 100 euro verkoop.

Nike schoenen

Naast dat Nike Air max Classic BW een erg goed verkopende schoen is, is vrijwel alles van Nike gewild. Denk hierbij aan de Nike Thea, Nike Internationalist en de Nike Air max 90’s.
Maar net als bij de Classsics moet je heel erg goed oppassen voor namaak schoenen.

Shabbies Amsterdam

Een van de meest gewilde schoen voor vrouwen is van het merk Shabbies. De schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en komen met een prijskaartje van 140 euro tot zelfs 300 euro. Ondanks de hoge prijs willen veel mensen ze hebben, ze gaan tenslotte ook heel veel jaren mee. Momenteel staan er ongeveer 2.500 Shabbies op Marktplaats alleen al, de concurrentie is dus wel erg groot, maar gelukkig is de inkoop vaak ook redelijk laag als je goed zoekt. Het andere voordeel is ook dat er nog niet zo heel veel namaak Shabbies zijn. Wel zijn er een aantal look-a-likes, maar dat onderscheidt je met gemak van de echte.

New Balance Sneakers

New Balance wordt de laatste jaren steeds populairder. Hier kunnen wij als handelaren ook  gebruik van maken. De best verkochte maat is 38-39 voor de vrouwen en 42-44 voor de mannen. Zorg wel dat je zo nieuw mogelijke schoenen inkoopt want vaak zie je vrij snel bij de schoenen of ze gedragen zijn of niet. Dit schrikt kopers vaak af, in tegenstelling tot Nike’s vind ik persoonlijk de kwaliteit minder juist omdat je snel ziet dat ze gedragen zijn. Ondanks dat een erg goede business en gewilde schoen. Zeker op inspelen dus!

Adidas

Eerlijk moet ik wel blijven; Adidas schoenen koop ik vaak niet in. Maar er zit wel een grote business achter deze schoenen. Hoewel ze minder populair aan het worden zijn door nieuwe ‘hype’ schoenen als New Balance zit er nog steeds een redelijke business in. Ook hierbij geldt dat je moet proberen zo nieuw mogelijk de schoenen te bemachtigen, waar andere schoenen die gedragen zijn relatief goed verkopen is dit bij Adidas in mijn ervaring minder het geval. Waardoor dat precies komt weet ik niet; het kan natuurlijk puur toeval zijn dat dit bij mij het geval is.

 

Dit zijn de merken waar je mee kunt beginnen voor zo’n groot mogelijk succes in verkoop. Er zijn natuurlijk heel veel meer schoenen op de markt die goed verkopen, mocht ik andere tegen komen zal ik dat ook meteen vermelden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s