Enquête kopen van tweedehandse schoenen

Naast dat ik erg nieuwsgierig ben naar de motivatie, leeftijd groep en gemiddelde besteding van mensen die tweedehandse schoenen verkopen. Is het ook erg handig om de verkoop beter te kunnen stimuleren en gerichter te adverteren en misschien zelfs de prijzen aan te passen naar de antwoorden die ik krijg op de enquête.

Daarom heb ik een enquête gemaakt om beter te kunnen begrijpen waarom mensen tweedehandse schoenen kopen en voornamelijk waar ze dit doen. Wanneer de resultaten geplaatst worden op tweedehandsgeld.com weet ik nog niet, dat ligt puur aan hoeveel mensen de enquête invullen. Het wordt in ieder geval goed gepromoot in verschillende Facebook groepen en andere social media platforms. Mocht jijzelf ook tweedehandse schoenen kopen voor eigen gebruik dan kun je de enquête ook invullen.

http://www.survio.com/survey/d/M6J6Q5H2V3O3G4V2O

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de resultaten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s