United Wardrobe Review 2.0

In het artikel ‘unitedwardrobe review’  Had ik beloofd een vervolg te schrijven wanneer er mee over te schrijven was. Vandaag heeft Unitedwardrobe een product geblokkeerd, ondertussen al meerdere zelfs. De reden is “Dit product voldoet niet aan de eisen van United Wardrobe. ”

UnitedWardrobe geblokkeert

Maar helaas voldoet alles aan de reglementen van United Wardrobe, omdat de opgegeven reden erg vaag is heb ik besloten om eens mijn andere niet geblokkeerde advertenties te bekijken. Tot mijn verbazing was niets anders dan normaal; alleen de foto zag er veel professioneler uit. Dat moet naar mijn mening geen invloed hebben op de reglementen toch? Een semi-professionele fotograaf kan dus nooit zijn producten goed op de foto zetten? Erg vervelend dus want er zit veel tijd in.

Bieden én direct-kopen prijs zijn verplicht.
Waar ik mij de laatste tijd heel erg aan stoor is dat op Unitedwardrobe het verplicht is om een direct-koop prijs te hanteren. Opzich is dit niet een heel groot probleem wanneer je alleen maar via Unitedwardrobe verkoopt, helaas is het voor ons handelaren toch erg vervelend. Mijn prijs is standaard €9999 euro zodat niemand de schoenen kan kopen, als ik ze niet meer heb, maar dit schrikt wel kopers af.

Hoe gaat de verkoop nu?
Nog steeds is de vraag waarom ik eigenlijk verkoop via UW van toepassing, nog steeds staat de teller op 1 verkoop. En zakken kan ik niet vanwege de 10% fee dat ze hanteren, maar zoals ik altijd zeg. Niet geschoten is altijd mis, dus dat betreft zal ik nog wel een tijdje blijven hangen. Of het uiteindelijk toch teveel moeite wordt én als United wardrobe mijn producten blijft blokkeren zonder reden, zal ik toch misschien stoppen. Wij zullen het vanzelf merken.

Is er nog iets positiefs dan?
Ja zeker wel, er zijn veel mensen die spullen nog steeds erg goedkoop aanbieden, misschien niet zo voordelig als dat op marktplaats gebeurd maar goedkoop genoeg om nog winst te maken. Daarnaast is de website erg handig in het vinden van producten, zeker wanneer je optie selecteert “Van nieuw naar oud” als je onthoudt waar je ongeveer gebleven bent kun je elke dag precies kijken wat nieuwe producten zijn.

Inkopen heb ik dus al gedaan, weliswaar pas drie paar waaronder één voor eigen collectie. Is het veel? Nee, maar het is wel een goede betrouwbare manier om duurdere merken in te kopen.

Is United Wardrobe betrouwbaar?

De vraag of United Wardrobe betrouwbaar is heb ik al meerdere keren ontvangen; de manier van handelen is zeker betrouwbaar en ik heb nog geen problemen gehad betreft de handeling van verkoop.
Wel heb ik verhalen gehoord dat mensen lang moeten wachten op hun geld wanneer ze iet retour sturen. Of dat daadwerkelijk ook zo is weet ik niet, het is en blijft natuurlijk mensen werk achter de schermen! Persoonlijk zie ik het niet erg snel gebeuren dat een website zoals Unitedwardrobe.com iemand gaat oplichten voor een paar euros.

Conclusie is dus dat Unitedwardrobe zeer zeker wel betrouwbaar is

Hopelijk komt het zover dat United Wardrobe aan de website werkt zodat het beter en goedkoper wordt. Van bronnen heb ik gehoord dat ze bezig zijn met een aantal updates, dus ik ben erg benieuwd we zullen zien.

Voor nu blijf ik gerust nog even hangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s