United Wardrobe tegen namaak.

Sinds 1 december heeft United Wardrobe op de website aangegeven dat er een strenger beleid komt tegen het verkoop van namaakgoederen. Dit is uiteraard uitstekend nieuws voor zowel kopers als verkopers. Je kunt er nu nog meer vanuitgaan dat je als koper beschermd wordt. Dat is iets waardoor mijn enthousiasme  getriggerd wordt; dit betekent dat wij nu lekker eens kunnen gaan rond zoeken en United Wardrobe kunnen helpen namaakgoederen tegen te gaan. Natuurlijk heeft United Wardrobe al langer een beleid tegen namaak; het is immers strafbaar.

Wat betekent dit voor United Wardrobe?

Persoonlijk denk ik dat UW hierdoor positief naar voren komt, ze laten hiermee een duidelijk signaal zien dat namaakgoederen verkopen niet langer getolereerd wordt. Ook denk ik dat hierdoor kopers sneller in hun recht staan wanneer ze wel namaak kopen; het is immers het beleid van United Wardrobe dat namaakgoederen verboden zijn; de verkopers overtreed dus tevens de algemene voorwaarde.

Maar dit stond toch al in de algemene voorwaarde van United Wardrobe?

Dat klopt en eerlijk gezegd veranderd er dus op dat vlak niet heel veel. Maar in mijn ogen gaat het daar niet om, in mijn ogen gaat het voornamelijk om het signaal. Een signaal waar Marktplaats bijvoorbeeld minder duidelijk in is.

Hoe kunnen wij helpen?

Wie mijn blog vaker leest, weet dat ik niet altijd heel positief ben geweest, dat ben ik het nog steeds niet met een aantal punten binnen de uitvoering van dit concept. Ondanks dat zie ik wel veel verbetering; bundelkorting is daarvan één en zo zijn er nog een paar meer waar ik binnenkort op doorga. Dus nu zij verbeteren in het concept en mijn beeld steeds positiever wordt  wil ik gerust meehelpen om te vechten tegen namaakgoederen. Niet alleen voor hun, maar ook voor kopers die niet weten wat ze nu eigenlijk werkelijk kopen.

Je kunt namaakgoederen dus aangeven bij UnitedWardrobe door middel van een e-mail te sturen, wat ik je adviseer is dus eerst goed mijn blog of andere websites te bestuderen en aan de hand daarvan beoordelen of de kleding origineel is of niet. Binnenkort verschijnen er ook een aantal posts die gaan over het herkennen van namaak Uggs. Het herkennen van namaak shabbies, het herkennen van namaak Christian Louboutin en meer.

 

Kortom; ik ben zeer enthousiast ik hoop jullie ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s