Tweedehandsgeld.com met een reden.

Mensen vragen vaak één ding “Wat is de reden om jouw geheimen in handelen openbaar te maken?” En waarom via een website? 

Één ding heeft mij altijd het meeste van alles geïnteresseerd en dat is het helpen van andere mensen. Zelf ben ik met enige regelmaat actief op websites zoals Goeievraag  en quora.com om vragen van mensen te beantwoorden. Mensen reageren vaak met interesse op de reactie dus waarom niet nog meer mensen bereiken door middel van een blog?

Eerlijk is eerlijk, door mijn blog maak ik kans op veel meer concurrentie te creëren binnen de schoenenhandel.  Ondanks dat blijf ik het fijn vinden als meer mensen weten hoe ze geld moeten maken. Daarnaast is het ook zo dat veel mensen niet heel uitgebreidt gaan verkopen en uiteindelijk zal ik er niet heel veel van gaan merken.

Wil je geld verdienen met je blog?

Waar veel bloggers niet over willen praten, wil ik gerust op in gaan. In eerste instantie is het nooit de bedoeling geweest dat ik geld ging verdienen met mijn blog.(Dit doe ik op het moment van schrijven overigens nog niet) maar wanneer ik krijg naar de aantal views per maand begint het toch langzaam interessant te worden om geld te verdienen. Het gaat immers over geld verdienen en mijn doel is; juustem, geld verdienen. Mocht de blog uiteindelijk gebruikt worden voor doeleinden zoals geld verdienen zal ik daar ook gewoon open en eerlijk over zijn. En! Niet te vergeten, zal ik vertellen hoe ik het doe zodat mensen daar ook weer van kunnen leren.

Gaat Tweedehandsgeld.com alleen maar over het in en verkopen van kleding?

Zoals vaak begin ik met een idee, dat idee wordt uiteindelijk een uitgewerkt concept op papier en dat word vervolgens uitgewerkt tot een realiteit. In het begin was het idee gewoon te praten over handel van schoenen, maar uiteindelijk kwam ik erachter dat ik veel meer informatie wilde delen dan alleen handel. Ik wil graag ingaan op hoe men geld kan besparen.  ik wil ingaan op wat voor voordelen een bepaald account heeft, bijvoorbeeld de Marktplaats Extra account dus ik wil ingaan op veel meer onderwerpen. Misschien klopt de website naam niet altijd bij het onderwerp; al laten we even eerlijk zijn, tweedehandsgeld zou betekenen dat je geld hebt dat al door iemand anders gebruikt is. Ondanks dat bekt de naam lekker en gaat het ook over geld.

Dus om de vraag te beantwoorden; mijn blog gaat gericht zijn op wat ik wil delen of wat ik belangrijk vind dat mensen weten. Vooral informatief maar soms ook een geintje, humor of een tip.

Wat zijn je doelstellingen?

Mijn doelstellingen met Tweedehandsgeld zijn;

  • Mensen informeren met belangrijke informatie
  • Mensen hun financiële situatie verbeteren
  • Een platform hebben waarop ik uiteindelijk een webshop kan promoten
  • Het behalen van 100.000 bezoekers per maand
  • Elke dag drie nieuwe artikelen te plaatsen
  • Mijn ei kwijt kunnen

En zo heb ik nog een aantal doelstellingen meer.

 

Kortom; ik hoop dat de blog steeds meer bezoekers krijgt maar vooral dat men echt oprecht geholpen word met de informatie die ik verspreid.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s