About

Beste lezer!

Graag vertel ik wat over de content van mijn blog en het idee erachter. Daarnaast ga ik graag wat dieper in op mijn geschiedenis van handelen en geld verdienen. Waar het blog precies uiteindelijk eindigt weet ik niet.

Waarom mijn blog?
Al heel mijn leven ben ik geinteresseerd in het maken van geld, niet omdat geld een groot gedeelte in mijn leven speelt. Ik ben namelijk alles behalve materialistisch, maar de weg naar geld creëren geeft mij een ontiegelijke kick. Wanneer het lukt om een product te verkopen met 200% tot 500% marge en zelfs soms meer. Het is een sport en het is puur genieten. Geld komt daarbij ergens achteraan.

Daarom vind ik het ook niet erg om mijn manier van handelen met jouw te delen, het zal voornamelijk gericht zijn op het inkopen en verkopen van tweedehandse schoenen.

Wie ben ik?
Ik ben een 22 jarige jongeman uit Noord-Brabant. Naast mijn tweedehandse handel in schoenen werk ik fulltime als afdeling verantwoordelijke in een supermarkt. Dit werk is tevens meer een hobby dan dat ik het doe voor het geld daarnaast volg ik een opleiding om uiteindelijk een eigen onderneming te mogen kopen.

Mijn geschiedenis van geld verdienen.
Rond mijn 8ste levensjaar begon ik met het verkopen van papier. Dat klinkt misschien stom, want wie koopt er nu papier? Ook toen ging het niet om het geld, natuurlijk was het erg leuk dat mensen voor een paar cent wat papier kocht. Waardoor ik vervolgens een ijsje kon halen, maar winstgevend was het niet.

Rond mijn 10e levensjaar begon ik met het maken en verkopen van kaarten. Meestal waren de kaarten seizoensgericht. Op die leeftijd begreep ik dat mensen vaak de kaarten kochten omdat ze het wel schattig vonden dat iemand van 10 jaar geld probeerde te verdienen. Daar maakte ik toen zeker gebruik van en een opbrengst van €20,- tot €30,- was niet ongewoon, voor die leeftijd was dat erg veel. Maar toen werd ik ouder….

Om een lang verhaal kort te houden, zal ik niet alles gaan vermelden vanaf hier:
Op mijn 15e besloot ik om een website te maken “MMORPG-Textbased (mafia spelletje)” in het Engels. Na 3 maanden werk, begon het geld binnen te stromen. De verdienste waren gemiddeld €500,- per maand. Met een investering van €10,- aan website/hosting en sporadisch een investering van €100-€200,- voor het inhuren van andere programmeurs en designers.
Op dat moment stopte ik ook met werken, ik verdiende tenslotte veel meer dan ik verdiende met mijn minimumloon. Wat uiteindelijk een grote fout bleek te zijn.

Nu ben ik ondertussen 22 jaar oud en handel ik in tweedehandse schoenen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s